Homi Makelaars

Klaproosstraat 108 5143 CA

€ 309.000 k.k.

Omschrijving

Deze sfeervolle woning staat klaar om jou te verwelkomen! Deze woning ligt in de kindvriendelijke buurt Bloemenoord, aan een groenstrook met vrij uitzicht aan de voorzijde en verschillende speeltuintjes op loopafstand. De woning is voorzien van een lichte woonkamer met een moderne halfopen keuken, drie ruime slaapkamers én een zolder verdieping (kamer of kantoor), een eenvoudige badkamer met inloopdouche en een ruime achtertuin met een ruime schuur over de hele breedte. Wordt jij al enthousiast? Plan dan snel een bezichtiging in om deze woning zelf te ervaren!

Entree
Bij aankomst parkeer je de auto in een van de parkeerplaatsen langs het water voor de woning en loop je via de keurig aangelegde voortuin naar de voordeur. Welkom in de hal, die toegang geeft tot de meterkast/trapkast, het toilet, trapopgang en de ruime woonkamer. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen de fijne lichtinval op. De woonkamer is voorzien van lichte tegelvloer. In de woonkamer is voldoende ruimte voor een grote zitbank, waar je heerlijk op kunt ontspannen en Netflixen. Grenzend aan de achtertuin bevindt zich de keuken. De halfopen keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, koelkast, vaatwasser en 5-pits gasfornuis. Via de hal hebben we toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping. Zullen we gelijk naar boven gaan?

Slapen, dromen & douchen
We komen aan op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers (alle voorzien van rolluiken) en de badkamer. De lichte en grote slaapkamers hebben genoeg ruimte voor een heerlijk groot bed en kasten. Ideaal om al jouw kleding in op te bergen! De badkamer is geheel betegeld, voorzien van inloopdouche , wastafelmeubel en een vernieuwde designradiator.
Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping. Door de dakkapel met nokverhoging is hier een enorme ruimte ontstaan. Deze kamer kan je volledig indelen naar jouw wensen, als slaapkamer, als werkkamer of als opbergkamer.

Tuinieren, zonnen & genieten
De tuin is te bereiken via de loopdeur in de keuken en heeft een achterom. Ons oog valt gelijk op het heerlijke zonnige terras. Hier kan je samen met jouw vrienden ultiem genieten met een hapje en een drankje. Nog een pluspunt aan deze tuin is dat de tuin op het zuiden staat. Hierdoor kan je de hele dag heerlijk genieten van de zon in de tuin. De ruime berging, over de volle breedte van de tuin is v.v. elektra en een wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1964 * Woonoppervlakte 96 m2 * Halfopen keuken * Vier slaapkamers * Eenvoudige badkamer met inloopdouche * Tuin op het zuiden * Grote schuur * Achterom * Energielabel D *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi de Langstraat
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
96
Perceeloppverlakte
122
Inhoud
340

Energie

Label
D
Geldig tot
6 juni 2034

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen