Homi Makelaars

Brecklenkamp 17 7556 NV

€ 385.000 k.k.

Omschrijving

De woning aan Brecklenkamp 17 in Hengelo is een goed onderhouden semi-bungalow met levensloopbestendige mogelijkheden, een vernieuwde en geïsoleerde voorgevel, een slaapkamer op de begane grond, en een rustige ligging in de gewilde wijk Hengelose Es-noord.

De woning aan Brecklenkamp 17 in Hengelo biedt een unieke combinatie van eigenschappen die hem onderscheiden van andere huizen. Allereerst betreft het een semi-bungalow met een slaapkamer op de begane grond, waarbij je uitkijkt op een afgesloten tuin. In de bijkeuken is het relatief eenvoudig om een badkamer te creëren, zodat een levensloop bestendige bungalow ontstaat. Bovendien is de voorgevel in 2019 vernieuwd, waarbij hout is vervangen door kunststof, asbest is verwijderd en isolatie is toegevoegd. Een kunststof schuifpui met HR+ isolerende ramen draagt bij aan het comfort van de woning. Daarnaast is de woning rustig gelegen in een doodlopende straat met parkeergelegenheid op eigen terrein, en kun je genieten van een goed onderhouden tuin inclusief extra bergruimte van 10 m2.

De 2-onder-1 kapwoning bevindt zich in de gewilde wijk Hengelose Es-noord in Hengelo, omgeven door een rustige omgeving langs een weg met weinig verkeer. Het bouwjaar van de woning dateert uit 1978 en heeft een royaal woonoppervlak van 103 m2 op een perceel van 205 m2.
Niet te verwaarlozen, deze woning biedt diverse verbouwingsmogelijkheden en is goed onderhouden. Met een bijkeuken en slaapkamer op de begane grond, bestaande uit 2 woonlagen en 3 slaapkamers, voorziet deze woning in de behoeften van verschillende huishoudens.
De woonkamer ademt een warme sfeer met een eiken vloer, grote raampartijen en laminaatvloer, terwijl de keuken is uitgerust met een afzuigkap, gasfornuis, inbouw koelkast, vaatwasser en een gezellige woonkeuken. De badkamer beschikt over een douchecabine.

Met een energielabel C en dubbelglas is de woning goed geïsoleerd. De tuin, gelegen op het westen en met een oppervlakte van 105 m2, biedt een terras om van buitenruimte te genieten.

Hengelo, met zijn authentieke charme en levendige gemeenschap, biedt een aantrekkelijke leefomgeving voor gezinnen en senioren. De nabijgelegen wijk Hengelose Es-noord staat bekend om zijn groene omgeving en voorziet perfect in diverse dagelijkse voorzieningen, waardoor het een ideale locatie is om te wonen en te ontspannen!

Enthousiast?
Plan je bezichtiging neem contact op met ons kantoor 053-333 33 33.
Liever rechtstreeks contact met de makelaar?
Bel 06-83577707 onze makelaar Marco Kemps staat je graag te woord.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
103
Perceeloppverlakte
205
Inhoud
490

Energie

Label
C
Geldig tot
2 april 2034

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen

7776 7324 5828 2336 2261