Homi Makelaars

Koraaldijk 17 4706 KC

€ 310.000 k.k.

Omschrijving

Wat een verrassende woning! Deze leuke tussenwoning in de dijken is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over een sfeervolle woonkamer, een open keuken met inbouwapparatuur, vier slaapkamers, een nette badkamer, een heerlijke tuin met overkapping en 6 zonnepanelen. Daarnaast bevindt de woning zich op loopafstand van het dijkcentrum en diverse scholen en speeltuintjes. Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Plan dan snel jouw bezichtiging in!

Entree
Parkeer je auto op je eigen oprit of aan de straat en loop mee naar binnen. Welkom in de hal! Via de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Loop je mee naar de woonkamer?

Wonen & koken
Sfeer! Dat proef je zodra je de woonkamer binnenstapt. We beginnen gelijk bij de open leef keuken. De nette witte keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, een vaatwasser, een combi-oven en een gasfornuis. In de leefkeuken is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een riante eettafel. Het leuke aan deze ruimte is dat je tijdens het koken kan kletsen met jouw visite, ideaal! Vanuit de keuken lopen we door naar de woonkamer. De woonkamer beschikt over veel ruimte en lichtinval. Hierdoor kan je een fijne sfeer creëren. Er zijn voldoende mogelijkheden voor het plaatsen van een royale hoekbank, kasten en zelfs een bureau. Via de woonkamer bereiken we de tuin, maar daar komen we later op terug. Zullen we boven een kijkje nemen?

Slapen, dromen & douchen
Via de vaste trap in de hal bereiken we de eerste verdieping. De overloop geeft je toegang tot de eerste drie slaapkamers en de badkamer. De twee grote slaapkamers zijn voorzien van veel lichtinval en voldoende ruimte voor het plaatsen van een kast en een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer leent zich perfect als kinderkamer of werkkamer. De nette badkamer is voorzien van een toilet, een inloopdouche en een wastafel met wastafelmeubel. Kortom hier begint en eindigt jouw dag heerlijk ontspannen. Via de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. De tweede verdieping geeft toegang tot de vierde slaapkamer, een berging. Tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Er zijn genoeg mogelijkheden qua inrichting bij vierde royale slaapkamer. Deze slaapkamer laat zich gemakkelijk indelen in een slaapplek en werkplek. Ideaal!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de woonkamer bereiken we de tuin. Deze heerlijke op het zuiden gelegen tuin is voorzien van een overkapping en veel groen. Onder de overkapping is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel en/of loungeset. Kortom, deze tuin is voorzien van genoeg speel en geniet mogelijkheden.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 136m2 * Bouwjaar 1980 * Sfeervolle woonkamer met open keuken * Vier slaapkamers * Nette badkamer * Tuin op het zuiden met overkapping en veel groen * 6 Zonnepanelen * Nabij het dijkcentrum en diverse speeltuintjes *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - C&R Makelaars
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
136
Perceeloppverlakte
185
Inhoud
482

Energie

Label
A
Geldig tot
24 juni 2034

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen

7776 7324 5828 2336 2261