Homi Makelaars

Twenteweg 35 7532 SV

€ 625.000 k.k.

Omschrijving

Wonen en werken onder één dak!

Dit vrijstaand landhuis, gelegen aan de Twenteweg 35 in Enschede, biedt een unieke combinatie van royaal wonen en comfortabel werken. Gelegen op een prachtige, ruime kavel van 1.080 m² in het rustige Euregio Bedrijvenpark.
Ben jij al een tijdje opzoek naar een woning met bedrijfsruimte aan huis, dan is dit misschien wel de woning waar jij al een tijdje naar opzoek bent.

Woonhuis
Gebouwd in 1990, beschikt de woning over een royaal woonoppervlak van 197 m² en is volledig geïsoleerd. De begane grond verwelkomt je met een ruime hal, een toilet met fontein, en een ruime L-vormige woonkamer met schuifpui en massieve gerookt eiken parketvloer. De in 2014 vernieuwde keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur, zoals een vlakschermafzuigkap, inductiekookplaat, magnetron en koelkast. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met vaatwasser en opstelplaats voor wasmachine en droger. De inpandige garage biedt niet alleen extra opslagruimte, maar herbergt ook de HR Cv-ketel en boiler, beide uit 2003.

Op de eerste verdieping vind je een overloop die leidt naar drie royale slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer toegang biedt tot een ruim dakterras en een enorme kleedkamer. De luxe moderne badkamer, vernieuwd in 2011, is voorzien van een design wastafelmeubel, een 2-persoons inloopdouche met Rainshower, een ligbad en een tweede wandcloset. De zolder op de tweede verdieping biedt extra bergruimte.

Kantoorruimte
De woning is ideaal voor ondernemers, dankzij de separate kantoorruimte van 100 m², die via een aparte ingang bereikbaar is. Deze ruimte is voorzien van een kabelgoot, systeemplafond en lichtstraat, en beschikt over een eigen toilet en pantry. De bovenverdieping biedt nog eens 100 m² aan extra kantoorruimte, perfect voor uitbreiding of diverse zakelijke doeleinden.

Tuin en Extra Voorzieningen
De riante tuin op het oosten, met een oppervlakte van 840 m², biedt volop gelegenheid om te genieten van de middagzon en de rust van de omgeving. De woning beschikt verder over een dubbele carport, wat zorgt voor voldoende parkeergelegenheid. De woning bevindt zich op een gunstige locatie op bedrijvenpark EUregio aan het einde van een straat met enkel bestemmingsverkeer, wat bijdraagt aan een rustige woonomgeving.

Contact
Bent u geïnteresseerd in deze unieke woning en wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen? Neem dan contact met ons op via 053 – 333 33 33 of rechtstreeks met de makelaar 06 – 83577707.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Villa

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
197
Perceeloppverlakte
1.080
Inhoud
1.019

Energie

Label
B
Geldig tot
20 november 2027

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen

7776 7324 5828 2336 2261