Homi Makelaars

Usselerveenweg 93 7546 PJ

€ 350.000 k.k.

Omschrijving

Wonen op een plek waar rust, ruimte en comfort samen komen! Kijk dan eens naar deze fraaie vrijstaande bungalow aan de Usselerveenweg 93 in Enschede! Je woont hier gelijkvloers midden in het groen, met het mooie recreatiegebied Het Rutbeek om de hoek, en toch zijn alle stadse voorzieningen lekker dichtbij.

Je komt het terrein (1.613 m2) op via een toegangspoort en parkeert je auto onder de dubbele carport. De woning zelf is praktisch ingedeeld en biedt een comfortabele leefomgeving. Als je binnenkomt, vind je de keuken aan de linkerkant. Deze afgesloten keuken heeft een U-vormige opstelling met een handige draaicarrousel en apotheker kast. Uitgerust met de nodige inbouwapparatuur zoals een groot 5-pits gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast. Aangrenzend ligt de ruime L-vormige woonkamer, die door de grote ramen lekker licht is en een prachtig uitzicht op de tuin biedt. De gezellige pallet kachel maakt de woonkamer compleet.
Aan de andere kant van de bungalow vind je drie slaapkamers en een recent gemoderniseerde badkamer.
Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

De enorme tuin biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Je hebt hier een overkapping en je eigen hottub, ideaal voor relaxen in de buitenlucht. Bovendien biedt de tuin genoeg ruimte om je eigen groente en fruit te verbouwen, of ga in de de blokhut aan de slag? De mogelijkheden zijn eindeloos, de invulling aan jouw!

Praktische informatie:
De woning is aangesloten op drukriolering en valt onder erfpacht met een jaarlijkse canon van circa € 8.750 welke fiscaal aftrekbaar is. Er bestaat ook een mogelijkheid om de erfpacht af te kopen.

Ben je enthousiast geworden over deze unieke bungalow? Kom dan naar ons open huis zaterdag 21 september van 11.00 tot 13.00 uur. Aanmelden is niet nodig maar is wel gewenst. We kijken ernaar uit je te verwelkomen aan de Usselerveenweg 93 in Enschede!

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Bungalow

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
82
Perceeloppverlakte
1.613
Inhoud
354

Energie

Label
D
Geldig tot
9 juli 2028

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen

7776 7324 5828 2336 2261