Homi Makelaars

Maasdijk 15-612 5308 JA

€ 37.500 v.o.n.

Omschrijving

Ontdek dit fijne chalet op een prachtige plek, perfect voor 2 tot 3 personen, waar rust, natuur en ontspanning centraal staan. Dit sfeervolle chalet heeft een open indeling en biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf.
De lichte en ruime woonkamer met open keuken zijn smaakvol ingericht en volledig uitgerust voor uw gemak. Het chalet is ruim en goed onderhouden met 2 slaapkamers en mogelijkheid tot 3e slaapkamer die nu dient als voorraad/kleding opslag, badkamer met douche en wastafel en aparte toilet, ruime keuken met koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en veel bergruimte, ruime veranda, ruime schuur.
De omliggende tuin is ideaal om te ontspannen en volop te genieten van de prachtige natuur die het de Bommelerwaard te bieden heeft.

Het park is voorzien van zwembaden, café met cafetaria, jachthaven, zandstrand, wasserette en diverse speeltuinen en speelvelden voor tennis, voetbal, basketbal en niet te vergeten een eigen visvijver. Voldoende parkeergelegenheid en dichtbij oplaadpunten voor elektrische auto. Het park is afgesloten met slagbomen.

In de karakteristieke uiterwaard van de Maas, in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ligt camping “De Rietschoof”. De camping is met haar 20 hectare, eigen zandstrand en jachthaven van uitzonderlijke schoonheid. Kortom een totaalpakket aan recreatie. Ook voor wandelaars en fietsers is het een prachtig gebied. Gelegen in de Bommelerwaard (Aalst/Gelderland) biedt “De Rietschoof” u een landelijke rust, een goede sfeer, ruime staanplaatsen, watersport, ontspanning, enz. Zoekt u een fijne rustige plaats voor uw caravan en/of boot dan is dat hier mogelijk.

Handig om te weten:
– Het park is het gehele jaar geopend, u kunt er dus 365 dagen per jaar recreëren
– Permanente bewoning is niet toegestaan
– Park-/servicekosten bedragen circa € 2.150,- per jaar inclusief waterverbruik, elektra zelf regelen
– Geen eigen grond
– Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk vanaf medio november
– Overgrote deel van inventaris blijft achter of kan overgenomen worden.
– Voor het chalet kan 1 auto geparkeerd worden op eigen terrein

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi de Langstraat
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Bungalow
Bouwjaar
Vanaf 1991 t/m 2000

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
47
Perceeloppverlakte
196.297
Inhoud
175

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1