Homi Makelaars

Van Goghlaan 310 4703 JJ

€ 250.000 k.k.

Omschrijving

Deze leuke tussenwoning in de Westrand heeft alles wat je zoekt: een knusse woonkamer, een halfopen keuken, twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche en bad, een bergzolder én tuin met berging. Nieuwsgierig hoe dit huis er in het echt uitziet? Aarzel niet en neem snel contact met ons op, dan plannen we met plezier een bezichtiging voor je in. Dit zou zomaar jouw nieuwe thuis kunnen zijn!

Entree
Parkeer je auto eenvoudig in een van de parkeervakken aan de straat en stap via de voordeur de woning binnen. Welkom in de hal, hier vind je alles wat je nodig hebt: een toilet, een meterkast en een handige opbergkast voor extra opbergruimte. De trap naar de eerste verdieping is hier ook te vinden. Maar eerst leidt de hal je naar de woonkamer, loop je met ons mee?

Wonen & koken
Welkom in de sfeervolle woonkamer, die met zorg is afgewerkt en heerlijk ruim aanvoelt. Hier is meer dan genoeg plek voor een comfortabele loungebank, perfect om te ontspannen na een lange dag. Daarnaast biedt de woonkamer volop ruimte voor een grote eettafel, waar je gezellig met je gezin of vrienden kunt dineren. De grote raampartijen laten veel natuurlijk licht binnen, wat de ruimte extra fris en uitnodigend maakt. Aansluitend vind je de halfopen keuken, uitgerust met alle gemakken die je nodig hebt. De keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur, zoals een gasfornuis, oven en koelkast, waardoor koken hier een waar plezier wordt!

Slapen, dromen & douchen
Welkom op de overloop van de eerste verdieping, waar je toegang hebt tot twee slaapkamers, de badkamer en een handige berging. De master bedroom is een ruime en lichte kamer, groot genoeg voor een kingsize bed en nog steeds ruimte over voor een kledingkast of andere meubels. De tweede slaapkamer is wat kleiner, maar nog steeds comfortabel. Perfect als kinderkamer, werkkamer of logeerkamer. De badkamer is een fijne plek om te ontspannen, compleet met een ligbad, aparte douche, wastafel met badmeubel en een ingebouwde kast voor al je badkamerbenodigdheden. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele ochtend- en avondroutine. Verder vind je op deze verdieping een praktische berging, ideaal om je voorraad en spullen netjes op te slaan. Via de vlizotrap bereik je de zolder, die je ook kunt gebruiken als extra opbergruimte. Een perfecte plek voor seizoensgebonden spullen of andere zaken.

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de deur in de keuken of de poort achterom kom je in de fraai betegelde tuin. De tuin is volledig bestraat, met aan de zijkanten plantenborders die zorgen voor een vleugje groen. Het ruime terras biedt genoeg plek voor je tuinmeubelen, zodat je hier heerlijk kunt ontspannen en van het buitenleven kunt genieten. Daarnaast is er een praktische berging aanwezig, perfect voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en andere spullen. Een ideale tuin waar je volop van kunt genieten zonder veel onderhoud!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 71 m2 * Bouwjaar 1961 * Ruime woonkamer met half open Keuken * Twee slaapkamers * Badkamer met ligbad & douche * Tuin met berging *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - C&R Makelaars
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
71
Perceeloppverlakte
142
Inhoud
272

Energie

Label
D
Geldig tot
25 september 2034

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen