Homi Makelaars

Mauritsstraat 20 4701 GB

€ 325.000 k.k.

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke gezinswoning op loopafstand van het stadscentrum van Roosendaal? Dan is deze woning echt iets voor jou! Deze karakteristieke twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een ruime woonkamer, aparte eetkamer, half open keuken, een badkamer, vier slaapkamers en een heerlijke tuin op het zuiden met overkapping. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Plan dan snel een bezichtiging in en neem samen met ons een kijkje!

Entree
Parkeer de auto in een van de parkeerplaatsen voor de woning. Loop mee door de onderhoudsvriendelijke voortuin naar de voordeur. Welkom in de hal! In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet, de deur naar de woonkamer, een trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Wonen en koken
We komen binnen in de knusse en lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. De woonkamer geeft toegang tot de tuin, de eetkamer en de keuken. De eetkamer is een aparte hoek waar gezellig gedineerd kan worden. De eetkamer kan je afsluiten met behulp van schuifdeuren. Wanneer we ons omdraaien en verder lopen komen we in de half open keuken. Deze keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 6-pits gasfornuis. De keuken is afgewerkt met een graniet aanrechtblad. Ook geeft de keuken toegang tot de berging, met aansluitingen voor een wasmachine en droger. De beneden verdieping is voorzien van elektrische rolluiken. Kortom: een gezellige woonkamer met een afsluitbare eethoek en fijne keuken, creëren samen een heerlijke leefruimte.

Slapen, dromen en douchen
Via de trapopgang in de hal zijn we aangekomen op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Laten we een kijkje nemen in de slaapkamers: ruim, veel lichtinval en super net afgewerkt! We lopen door naar de plek waar je de dag begint en afsluit met een lach op je gezicht. De badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel met wastafelmeubel. Hier wordt tandenpoetsen een feestje. Via de trapopgang zijn we aangekomen op de tweede verdieping. Hier vind je de laatste kamer en veel opbergruimte, super handig voor al jouw spullen! De boven verdieping is ook voorzien van rolluiken.

Tuinieren, zonnen en genieten
Via de openslaande tuindeuren in de woonkamer betreden we de tuin. Heb jij altijd al gedroomd van een fijne achtertuin op het zuiden met een overkapping? In deze tuin vind je al jouw wensen! Onder de riante overkapping kan je perfect jouw droomlounge-set kwijt. Aan de overkapping grenst nog een extra berging waar je al jouw tuinspullen in kwijt kan. Omdat de tuin op het zuiden ligt kan je hier extra lang genieten van de zon. Steek de BBQ maar vast aan, want dit wordt een heerlijke zomer.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1953 * Woonoppervlakte 97 m2 * Rolluiken * Vier slaapkamers * Achtertuin op het zuiden met overkapping * Beneden dubbel glas * Half open keuken * Twee bergingen * Twee-onder-een-kapwoning *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - C&R Makelaars
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
97
Perceeloppverlakte
166
Inhoud
382

Energie

Label
E
Geldig tot
10 juli 2033

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen