Homi Makelaars

Wagnerlaan 28 7522 KJ

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

Unieke gezinswoning met ruime tuin in kindvriendelijke wijk!

Welkom bij deze prachtige woning aan de Wagnerlaan 28 in Enschede! Deze gezinswoning, gelegen in de aangename en kindvriendelijke wijk Bolhaar, is een droomplek voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort op een fantastische locatie. De woning uit 1967 is volledig gemoderniseerd en biedt een royaal woonoppervlak van 147 m² op een perceel van 331 m², zonder doorgaand verkeer. Hier geniet je van een serene en bosrijke omgeving, nabij speeltuintjes en dichtbij alle nodige voorzieningen.

Begane Grond
Bij binnenkomst word je meteen verrast door de ruime en lichte woonkamer, waar de open haard en de parketvloer zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. De keuken, vernieuwd in 2024, is een echt hoogtepunt. Met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur, waaronder een koelkast met biofresh-functie (waardoor je fruit en groenten tot wel zes weken vers blijven), afzuigkap, combi-oven, inductiekookplaat en vaatwasser, is het een paradijs voor kookliefhebbers. Vanuit de keuken heb je een vrij uitzicht op de speeltuin / grasveld voor de woning.
De begane grond is compleet met bijkeuken, hal en toilet.

Eerste Verdieping
Vanuit de trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping hier vind je vier ruime slaapkamers, perfect voor een groot gezin. De vernieuwde badkamer is een oase van luxe, met een dubbele wastafel en een inloopdouche. Alles is met oog voor detail afgewerkt, waardoor je hier elke dag geniet van een ontspannen begin en einde van de dag.

De Tuin
De tuin op het zuiden, met een oppervlakte van 150 m², is een waar paradijs. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van de privacy en rust. De riante overkapping maakt het mogelijk om ook bij minder weer buiten te zitten, perfect voor lange zomeravonden met vrienden en familie.

Energiezuinig
Deze woning is energiezuinig met energielabel C, dubbel glas, goede isolatie en vloerisolatie. De centrale verwarming met een energiezuinige pomp (A) zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, het hele jaar door.

De Wijk Bolhaar
Bolhaar staat bekend om zijn rustige en prettige leefomgeving. Omringd door groen, met volop speeltuintjes en zonder doorgaand verkeer, is het een ideale plek voor gezinnen. De combinatie van natuur en nabijheid van voorzieningen maakt het een zeer gewilde woonwijk in Enschede.

Kortom, de Wagnerlaan 28 biedt alles wat je zoekt in een gezinswoning: ruimte, comfort, een fantastische locatie en een prachtige tuin. Kom snel kijken en laat je verrassen door deze unieke woning!
Neem hiervoor contact op met Homi makelaars Twente op 053 – 333 33 33 of rechtstreeks met de makelaar op 06-83 577707.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
147
Perceeloppverlakte
331
Inhoud
591

Energie

Label
C
Geldig tot
9 July 2034

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen