Homi Makelaars

Middenstraat 69 4702 GB

€ 399.000 k.k.

Omschrijving

Deze vrijstaande woning is prachtig afgewerkt en is gelegen aan de karakteristieke Middenstraat in het centrum van Roosendaal. Deze woning heeft een mooie woonkamer met aansluitend een ruime eetkamer. Ook bevindt zich op de begane grond een moderne open keuken. De eerste verdieping is voorzien van de drie slaapkamers en een badkamer. Kortom je kan vaststellen dat deze woning beschikt over voldoende slaapkamers, wat deze woning ideaal maakt voor een gezin. Ook biedt het huis ruimte aan een uitgebreide zolder die je als vierde slaapkamer kunt gebruiken en een overloop. Het huis beschikt ook nog eens over een diepe tuin met een overkapping. Kortom deze woning is van alle gemakken voorzien, en is volledig uitgerust en bijna zo goed als klaar om direct jouw nieuwe thuis te worden!

Entree
Parkeer de auto in de wijk en loop met me mee! Via de voordeur kom je in de hal. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, het toilet, de kelder, de trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. Laten we naar de woonkamer gaan!

Wonen en koken
Bij binnenkomst in de woonkamer voel je meteen de gezellige en warme sfeer, dankzij de hoeveelheid natuurlijke lichtinval, de prachtige PVC vloer en de strak afgewerkte wanden. Loop je door, dan kom je in de eetkamer, waar je met gemak een ruime eethoek kunt plaatsen, ideaal voor het organiseren van gezellige avondjes! Vervolgens komen we in de moderne keuken, die van alle gemakken is voorzien. Denk aan een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker; alles om het koken een feestje te maken. Achter de keuken vind je nog een deur naar de achtertuin, een bijkeuken en een praktische berging. Laten we een kijkje nemen op de eerste verdieping!

Slapen, dromen en douchen
We gaan via de trap in de hal naar de overloop van de eerste verdieping, waar we toegang hebben tot drie slaapkamers en de badkamer. De master bedroom kan zowel op deze verdieping als op de tweede worden gecreëerd. De master bedroom is heerlijk ruim, met veel lichtinval, voldoende plek voor een kingsize bed, en zelfs voorzien van airconditioning! De tweede slaapkamer biedt talloze mogelijkheden: maak er een praktische werkkamer van, een sfeervolle kinderkamer, of misschien zelfs een luxe inloopkast, de keuze is aan jou! De moderne badkamer is uitgerust met een strak wastafelmeubel, een douche, en een toilet. Een perfecte plek om ’s ochtends energiek te starten en ’s avonds tot rust te komen. Via de vaste trap gaan we door naar de tweede verdieping, en wat een ruimte kom je daar tegen! Deze verdieping leent zich perfect voor een master bedroom, maar kan ook worden omgetoverd tot een royale berging of hobbyruimte. Laten we snel een kijkje nemen!

Tuinieren, zonnen en genieten
Vanaf de keuken of de openslaande tuindeuren stap je de tuin in. Deze achtertuin biedt volop ruimte en mogelijkheden. Zet hier een sfeervolle eettafel neer of creëer verschillende gezellige zitplekken. Als extraatje vind je helemaal achterin de tuin een handige berging, die ideaal is als mancave, werkruimte, of gewoon extra opslagruimte.

Bijzonderheden
* Bouwjaar 1961 * Woonoppervlakte 104m² * Inhoud 386 m³ * Energielabel C * Karakteristieke details in de woning * vier slaapkamers * Moderne badkamer van 2021 * Airco * Bijgebouw *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plan een bezichtiging in

Viewing form - C&R Makelaars
Multiple choice

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
104
Perceeloppverlakte
175
Inhoud
386

Energie

Label
C
Geldig tot
10 September 2034

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen