Homi Makelaars

Ligusterberg 15 4708 LM

€ 450.000 k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning in een kindvriendelijke buurt, nabij winkels, scholen en tegenover een park met diverse speelvoorzieningen? Dan is dit jouw ideale huis! Deze woning biedt een ruime woonkamer, een moderne open keuken, een bijkeuken, afgesloten carport, vier slaapkamers en een verzorgde voor en achtertuin met een garage/berging.

Entree
Via de voordeur kom je in de hal! Hier vind je de meterkast, een toilet met fonteintje, een opbergruimte, de trap naar de eerste verdieping en een deur die leidt naar de woonkamer. Ga je mee naar binnen?

Wonen & Koken
Welkom in de lichte en gezellige woonkamer! Het eerste wat opvalt is de hoeveelheid natuurlijk licht dat binnenkomt en het fraaie uitzicht. Tevens is de woonkamer voorzien van een sfeervolle ingebouwde houtkachel. Aan de eethoek heb je een prachtig uitzicht op de tuin. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur ,waaronder een kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend vind je de bijkeuken welke is voorzien van een keukenblokje. Vanuit de bijkeuken stap je zo de tuin in. Maar laten we eerst boven gaan kijken.

Slapen, Dromen & Douchen
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en een stijlvolle badkamer. Dankzij de grote ramen in de slaapkamers komt er veel licht binnen. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van rolluiken. De moderne badkamer is voorzien van een toilet, douche, ligbad en dubbele wastafel met meubel. Met de vaste trap kom je op de tweede verdieping, waar een handige opbergruimte, de CV ruimte met wasmachineaansluiting en nog een mooie (penthouse-) slaapkamer is. Deze slaapkamer heeft veel natuurlijk licht en is voorzien van een airco met verwarmingsfunctie. Daarnaast heb je vanuit deze kamer toegang tot het dakterras, waar je heerlijk kunt genieten van een kop koffie in de zon.

Tuinieren, Zonnen & Genieten
De bijkeuken geeft direct toegang tot de achtertuin. De tuin is bereikbaar via de carport aan de achterzijde en via de poort met gang aan de voorzijde, wat erg praktisch is. In de achtertuin vind je een garage die tevens dienst doet als handige berging voor al je spullen. Op het dak liggen 12 zonnepanelen. De tuin is netjes aangelegd met bestrating, plantenborders en schuttingen en biedt een ideale plek om te ontspannen, te zonnen of te tuinieren.

Bijzonderheden* Bouwjaar 1994 * Perceel 262 m² * Woonoppervlak 123 m² *Energielabel B * 12 zonnepanelen * Vier slaapkamers * Dakterras *Speeltuinen op loopafstand

Toelichtingsclausule NEN2580:De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plan een bezichtiging in

Viewing form - C&R Makelaars
Multiple choice

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
123
Perceeloppverlakte
262
Inhoud
435

Energie

Label
B
Geldig tot
30 April 2028

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen