Homi Makelaars

Leliestraat 6 4725 AM

€ 385.000 k.k.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime, instapklare twee-onder-een-kapwoning in het gezellige Wouwse Plantage? Dan hebben wij dé perfecte woning voor jou! Deze parel beschikt over een royale, lichte woonkamer, een moderne open keuken met een stijlvol schiereiland en drie comfortabele slaapkamers. De ruime bergzolder biedt volop opslagmogelijkheden, en de royale tuin is ideaal voor lange zomeravonden met vrienden en familie. En alsof dat nog niet genoeg is: de woning is voorzien van 16 zonnepanelen én heeft een garage met eigen oprit. Een droomhuis, klaar om in te trekken! Zie jij jezelf hier al wonen? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Entree
Parkeer je auto op je eigen oprit of in de garage en loop met ons mee naar de voordeur, welkom! De hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer. Laten we hier beginnen!

Wonen & koken
Bij binnenkomst in de woonkamer valt meteen op hoe heerlijk licht en ruim de ruimte is, dankzij de grote raampartijen die volop natuurlijk daglicht binnenlaten. De woonkamer is perfect in te delen in een knus woongedeelte, waar je met gemak een comfortabele hoekbank kunt neerzetten, en een sfeervol eetgedeelte voor lange, gezellige diners. Vanuit het eetgedeelte loop je zo door naar de moderne open keuken, een waar kookparadijs! Hier vind je alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een fornuis, afzuigkap, magnetron, oven, koelkast, vaatwasser én een handige Quooker. Bovendien is er meer dan genoeg kastruimte om al je kookboeken, servies en keukengerei een plekje te geven. Laat die kookkunsten maar zien! Vanuit de keuken kom je in de praktische bijkeuken, waar je de aansluitingen voor de wasmachine en droger vindt. Vanuit de bijkeuken loop je zo de zonnige achtertuin in.

Slapen dromen & douchen
Via de trap in de hal komen we op de overloop van de eerste verdieping, waar we toegang hebben tot drie fijne slaapkamers en een luxe badkamer. De master bedroom is royaal genoeg voor een kingsize bed en biedt volop opbergruimte voor al je kleding en accessoires. De overige slaapkamers zijn eveneens ruim en veelzijdig; perfect in te richten als kinderkamers, een thuiswerkplek of een inspirerende hobbyruimte. De moderne badkamer is een waar wellnessparadijs, uitgerust met een inloopdouche, een heerlijk ligbad, een toilet en een dubbele wastafel met een elegant meubel. De rustige, neutrale kleuren geven de ruimte een serene en ontspannen sfeer – de ideale plek om de dag te beginnen of juist af te sluiten met een momentje voor jezelf. Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping, een verrassend ruime zolder waar je al je kerstdecoraties, koffers en andere seizoensspullen gemakkelijk kunt opbergen. Of je gebruikt deze ruimte voor een extra logeerkamer of hobbyruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom, deze woning biedt niet alleen volop wooncomfort, maar ook aan ruimte geen gebrek!

Tuinieren, zonnen & genieten
Via de bijkeuken stappen we zo de sfeervolle, op het oosten gelegen tuin in. Hier kun je heerlijk genieten van de ochtendzon met een kop koffie. De tuin is fraai aangelegd met een groene grasmat, kleurrijke plantenborders en een ruim betegeld terras, perfect voor zomerse barbecues en gezellige borrels. Onder de houten overkapping met aangrenzende berging creëer je eenvoudig een knusse zithoek of beschut plekje voor je tuinmeubilair. Dit is een ideale plek om in alle rust te ontspannen of juist samen te komen met vrienden en familie.

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 114 m2 * Perceeloppervlakte 237 m²* Bouwjaar 1987 * Garage * Oprit * Gemoedelijke dorp Wouwse Plantage * Drie slaapkamers * Heerlijke tuin * Moderne keuken & badkamer * 16 zonnepanelen *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.

Plan een bezichtiging in

Viewing form - C&R Makelaars
Multiple choice

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
114
Perceeloppverlakte
237
Inhoud
473

Energie

Label
B
Geldig tot
9 September 2034

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1

Vergelijkbare woningen