Homi Makelaars

Twekkelerweg 333R070 7554 SC

€ 150.000 k.k.

Omschrijving

Genieten van luxe en rust op vakantiepark De Waarbeek

Stel je eens voor: het hele jaar door kunnen genieten van ultieme ontspanning in een woning die van alle gemakken is voorzien, gelegen op het prachtige vakantiepark De Waarbeek. Deze moderne woning, gebouwd in 2021, heeft een hoogwaardige afwerking, zowel binnen als buiten. Hier vind je niet alleen luxe, maar ook de perfecte balans tussen rust en recreatie.

Wanneer je de woning via de achterdeur binnenstapt, betreed je direct een stijlvolle en doordacht ingedeelde ruimte. Aan de rechterkant bevindt zich de master bedroom, een comfortabele plek om volledig tot rust te komen. Aan de linkerkant vind je de luxe badkamer, uitgerust met een ruime inloopdouche en hoogwaardige afwerking.
Loop je verder, dan kom je in het hart van de woning terecht. Links bevindt zich de moderne keuken, voorzien van de beste inbouwapparatuur, ideaal voor het bereiden van culinaire hoogstandjes. Rechts ontdek je de gezellige zithoek, perfect om te ontspannen na een lange dag.
Een verrassende toevoeging aan de woning is de hoogslaper in de nok, een speelse en praktische oplossing voor extra slaapruimte. Ideaal voor gasten die een nachtje willen blijven logeren en ook genieten van het comfort dat deze woning te bieden heeft.

Buiten word je verwelkomd door een oase van comfort: een heerlijke jacuzzi, een ontspannende sauna, en twee overdekte terrassen. Aan de voorzijde vind je een prachtige overkapping met een comfortabele loungeset, waar je kunt genieten van vrij uitzicht over de vijver. Aan de achterzijde ontdek je een tweede terras, waar je in volledige privacy kunt ontspannen. Hier staat een gemetselde steenoven, perfect om met vrienden en familie lange, mooie zomeravonden door te brengen, terwijl je de heerlijkste gerechten bereidt.

Veel te doen voor jong en oud
Ook de omgeving van het vakantiepark biedt volop mogelijkheden. Zo grenst het park aan Avonturenpark De Waarbeek, waar kinderen zich de hele dag kunnen uitleven. Voor wie zelf ook graag actief is, zijn er talloze wandelroutes door de omliggende natuur of uitdagende mountainbikeroutes. En wanneer je zin hebt in wat meer stadse gezelligheid, ben je zo in de binnenstad van Hengelo of Enschede. Beide steden bieden een uitgebreid aanbod van leuke winkels, gezellige restaurants en sfeervolle terrassen.

Praktische informatie
De maandelijkse parkbijdrage bedraagt circa €325,- en voor de energiekosten betalen de huidige eigenaren een voorschot van €165,- per maand. Heb je duurzaamheid hoog in het vaandel? Het plaatsen van zonnepanelen is toegestaan, mits dit in overleg met de parkbeheerder gebeurt. Hoewel permanente bewoning niet is toegestaan, kun je het hele jaar door recreëren en gebruikmaken van alles wat deze luxe woning en de omgeving te bieden hebben.

Kortom, deze woning op vakantiepark De Waarbeek biedt alles voor een ontspannen en luxe verblijf, met volop mogelijkheden om zowel binnen als buiten van het leven te genieten!

Interesse neem contact op met Marco Kemps van Homi makelaars.

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi Makelaardij Roosendaal en Etten-Leur
Meerkeuze

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort huis
Bungalow

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
61
Perceeloppverlakte
130
Inhoud
240

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1