Homi Makelaars

Putterstraat 1 5256 AM

€ 689.000 k.k.

Omschrijving

Staan je verhuisdozen al klaar? Deze karakteristieke woning in het gezellige Heusden Vesting is recent volledig gemoderniseerd en smaakvol ingericht. Het huis ligt aan de Putterstraat en heeft een fijne lichtinval in de woonkamer, een zeer royale en complete keuken, drie slaapkamers en een moderne badkamer. Het gezellige en bourgondische centrum van Heusden, met diverse winkels, speciaalzaken, restaurants en terrassen en natuurlijk de jachthaven, is op korte afstand gelegen. Je hoeft alleen nog je favoriete meubels op hun plaats te zetten. Dat is nog eens lekker verhuizen! Zie jij jezelf hier al wonen? Neem snel contact met ons op!

Kijk ook naar de website van dit huis; putterstraat-1.nl voor extra informatie

Welkom
Wat deze woning bijzonder maakt is dat de gevel van de woning dateert uit 1901, maar eind jaren 90 is de hele woning (dus met uitzondering van de voorgevel) opnieuw opgetrokken. Geen wolf in schaapskleren, maar wel een moderne bouwconstructie (lees ook: goede isolatie), met een authentiek visitekaartje.

Wonen en koken
Het huis heeft een charmante indeling, een fraaie lichtinval en biedt rust en privacy. Vanuit de hal met statige glazen toegangsdeuren komen we in de gezellige woonkamer, die is voorzien van een houtenplanken vloer, gestucte wanden en houten kozijnen met dubbel glas. Wat een fijne sfeer hangt er in deze woonkamer! Wat meteen opvalt zijn de hoge plafonds en grote raampartij met aan de achterzijde openslaande deuren naar de stadstuin. Door de speelse verhoging ontstaat een mooi tweedeling tussen de zitkamer en de eethoek bij de natuurstenen haard. Zie jij jezelf hier in de winter al zitten bij het haardvuur?

Aan de achterzijde vind je tevens de moderne keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, een oven en een inductiekookplaat. Daarnaast is er voldoende opbergruimte voor al je kookgerei. Nodig je vrienden maar alvast uit voor een heerlijk diner! Hier treffen we ook een (tweede)badkamer met toilet en douche en heb je toegang tot de tuin. Boven de keuken vind je een separate kamer. Deze ruimte kan op allerlei manieren worden gebruikt omdat deze gescheiden is van het woonhuis en een eigen opgang heeft via de keuken.

Slapen, dromen en douchen
Op de eerste verdieping bereik je vanuit de overloop 2 slaapkamers en de moderne badkamer. De oorspronkelijke 2 slaapkamers aan de voorzijde zijn nu met elkaar verbonden tot een royale kamer met een fijne sfeer en mooie lichtinval. Met een eenvoudige ingreep kun je van deze en-suite weer twee kamers maken. De ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde heeft een op-maat-gemaakte vaste kastenwand, waar al je kleding perfect in kan worden opgeborgen. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubels, inbouwkast en toilet.

Tuinieren, zonnen en genieten
Deze woning heeft een heerlijke stadstuin op het westen waar je de hele dag kunt genieten van zowel de zon als de schaduw, een schuur en achterom. Ideaal!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 139 m2 * Bouwjaar 1901 – 1998 * Gezellige woonkamer en eetkamer * Dubbel glas * Gashaard * 3 Slaapkamers (optie tot 4) * Moderne badkamer * In het centrum van Heusden Vesting * Tuin op het westen *

Plan een bezichtiging in

Bezichtigingformulier - Homi de Langstraat
Meerkeuze

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort huis
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlakte
139
Perceeloppverlakte
132
Inhoud
492

Energie

Label
C
Geldig tot
3 September 2034

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2

Vergelijkbare woningen